„Еър Тех Контрол“ ЕООД

„Еър Тех Контрол“ ЕООД е фирма с богат опит в производство на вентилационни компоненти и съоръжения. Специализирана е в изработването на компоненти от листова стомана, метални и алуминиеви профили. При нас може да се разчита на професионализъм, високо качество и отговорност.

Производство
Производстената база е разположена в гр.София кв.Суходол ул.Прилеп 25.
Произвеждаме правоъгълни въздуховоди и всички видове фасонни части за тях от поцинкована ламарина с дебелина 0.5-1.2 мм. Присъединяването може да бъде на европрофил Е20мм. или Е30 мм.
Доствяме произведената продукция до обекта на клиента или изпращаме с куриер в зависимост от количеството на заготовките и материалите.

Търговска дейност
Предлагаме широка гама от:
-Крепежни изделия за монтаж на вентилационни и климатични съоражения.
-Изолациионни материали и компоненти.
-Автоматика за вентилационни и климтични системи.

Да създадем и предложим на пазара продукти, с които да се гордеем и ние като производители и Вие като изпълнители и монтажници и Вашите клиенти да останат доволни.
Повече
Използвайки качествени материали и машини последно поколение, създаваме продукти, които да отговарят на технически изисквания и високи критерии.
Повече

Нашият екип

Ние ще се погрижим да вземете вярното решение,качествено и в кратки срокове да , произведем и доставим елементите и съораженията.
инж. Иван Иванов

инж. Иван Иванов

Организатор производство и продажби
Божидар Спасов

Божидар Спасов

Ръководител производство

Искате да станете наш клиент?